ThiemeMeulenhoff

Tijdens mijn stageperiode bij Valtech NL in Amersfoort heb ik een oplossing mogen bedenken voor de website van ThiemeMeulenhoff. De huidige website is gericht op de oriënterende gebruiker en de gericht zoekende gebruiker wordt hier minder goed bediend. Om deze tegemoet te komen heb ik een wizard bedacht waarbij de gebruiker door middel van een eenvoudig stappenplan direct wordt verwezen naar de juiste pagina om een product te kunnen bestellen. Deze wizard heb ik uitgedacht en ontworpen en is één van de werken waar ik het meest trots op ben.

Zie het hier live op de website van ThiemeMeulenhoff. Ga vanuit het hamburgermenu of vanuit één van de marktpagina’s naar ‘Direct bestellen’ om de wizard te starten.

2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *